(Android/iOS) Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane цхеат цоде генератор кристали
Feb 6, 2022 5:47:59 GMT
Post by rumhussremalo on Feb 6, 2022 5:47:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде генератор кристали ▞▞▞
▞▞▞ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane 2022 version ▞▞▞
Ово је сјајна игра, можете рећи да је програмер уложио своје срце и душу у ово. Игра је лепо избалансирана. Једва да има реклама. Постоји само један проблем који сам открио, а то је да када мењате авионе у кампањи (иако не добијете потпуно нови авион) потребан је један круг да би промена ступила на снагу.
Дакле, други авион је у основи неупотребљив јер се љуља горе-доле након полијетања, а чак и када покушам да га стабилизујем, само се окренем вертикално и застојем за 0,1 секунду након што га вертикално окренем, тако да мислим да постоји проклета баријера између играња тако да ако је љуљање случајно програмирано, поправите га
Одлична игра! Коначно, програмер који не жели само да заради новац на јефтино направљеним играма! Има рекламе, али није као друге игре. Ја их једва примећујем. Контроле су глатке и свиђа ми се стил графике.
То је забавна игра када се навикнете на летење.
Веома забавно
лепо, али око 25% током кампање је престало да се учитава
McGraw-Hill companies, Inc., 2005. 6. Djurdjević, Z. and Radović, N., Criminalistics operatives, Belgrade: Academy of Criminal- istic and Police Studies,
Невероватна игра са дубоким значењем према болу и агонији рата. То нас заиста подсећа да рат није само црно-бео, већ више од тога, ми не само побеђујемо непријатељску нацију већ наносимо бол њеном народу и не само то, већ и патњу једног народа од тоталитарне власти.
Болесна игра као и увек!
Волео бих да је авион силуета, али игра је забавна
Ова игра има веома добру причу, али је било мало тешко разумети шта се дешава. И свиђа ми се како када летите у ваздуху који вас у основи нападају као противавионске топове док не дођете до одређене тачке где једноставно престају да пуцају на тебе
Генерално, прилично кул игра. Као и чињеница да је имала кампању. Није ми се допало како морате да завршите кампању да бисте играли друге модове.
Као што многи људи овде изгледају немогуће слетети на последњи аеродром да би напредовали до следећег авиона, свиђа ми се игра, контроле би могле бити мало лакше, али док не напредујем, ово изгледа као хватање новца као Могу добро да слетим на сваки други аеродром и пумпну станицу, али тај последњи аеродром није важан како покушате да слетите, он само разнесе авион, а такође ми се не свиђа како ако слетите на станицу за допуну горива без стајног трапа. у потпуности пропада мисију
Свиђа ми се игра БЦ, волим авионе
Warplane Inc Hills & WW2 plane कार्रवाई mfx
Warplane Inc Hills & WW2 plane – Апликације на Google Play-у
Одлично. Додајте још мисија.
Пут до многих огласа на почетку где морате да играте 30 пута да бисте купили нови авион
Једноставно је невероватно када то почнете да схватате (што је лако) добра је игра за играње док чекате нешто или само покушавате да прођете мало времена.
Графика је одлична, свиђају ми се тамне боје, контроле су добре
Warplane Inc. Flugzeug Spiele Action awu
In November, 1909, the Wright Company was incorporated, with Wilbur as president ... The airplane had been left at Kill Devil Hills, and in 1911 Orville had
Потрошени потенцијал. Могла би бити једна од најбољих игара на тржишту, посебно бесплатно. Али неки лењи 19-годишњи Рус се уленио и није се ни придржавао закона физике. "Бомбе" не падају само, оне лете напред, на чудном луку, па испадају. Као да имају ракетне појачиваче који их гурају напред. Као да су ИДЕЈЕ за ову игру биле добре, али ИЗВРШЕЊЕ је било од љутог 12-годишњака. Мислим да бих могао да нађем тинејџере који имају више здравог разума од оних који су у Русији направили ову игру.
Врло добро мој друже
Лоша оптимизација, рушења и заостајања превише за игру која није графичка; Мислим, толико је да нисам могао ни да завршим туторијал.
Игра изгледа забавно, али постоји много огласа. Почетак трчања траје око минут или мање скоро сваки пут када се на крају појави оглас.
Игра, графика, прича и друго су веома добри и сјајни. Али оно што мрзим је слетање 😒 тако је тешко слетети, а чак и при брзини од 100 км авион је уништен при слетању, поправите ово
Добре идеје, али шема контроле је гора него што можете замислити. Избегавајте
Игра је веома стилизована, заиста је добро направљена, али мисије у првој кампањи изгледа немају циљ.
Spread Aviation - Почетна страница | Фејсбук - Facebook
Знате, преузео сам ову игру са малим очекивањима јер је то мобилна игра, али када сам почео да је играм, свидела ми се, сигурно је можда досадно понекад покушавајући да добијем новац за надоградњу авиона, али дефинитивно се исплати
Игра је веома добра, тако сам се забавио, али игра са рупом чекам нуклеарно оружје и када је откључате, разочарава ме. Ако сам испод висине од 1200м, то ће уништити авион, што би било у реду ако бомба уништи све непријатеље на истом бобну од 1200м, што није. Лансирам бомбу са 1300м и када се све смири, непријатељи још пуцају.
Добро је до око 70 посто. Након тога, нивои се понављају и НЕМОГУЋИ. Зашто су ТФ митраљези способни да откину оба крила и оба лифта у исто време. А нивои нису довољно јединствени да би НЕБРОЈ покушаја на нивоу на којем слетите на носач авиона учинили, чак и донекле вредним труда. Ф ову игру
Цео концепт и амбијент су одлични. Болне контроле стабилизатора су обрнуте од стварних авиона, када повучете штап надоле или према вама авион треба да иде ГОРЕ а не доле. Поправите ово. Хвала
Први пут када сам играо ову игру нисам разумео како да се носим и да завршим мисију.онда сам схватио ту црвену стрелицу и покушао да слетим на област заставе..имам комплетне 3 мисије и тако сам срећан што играм ова игра..надам се да ће у овој игри доћи још ажурирања..јер играм без престанка
Warplane Inc. Flugzeug Spiele Action awu
Игра би била тако забавна али рекламе! Радо бих купио игру, али не видим опцију.
Warplane Inc. Flugzeug Spiele Action bbvh
Warplane Inc. Flugzeug Spiele Action bbvh
Игра изгледа забавно, али контрола џојстика је најнеугоднији и најтежи за коришћење џојстик који сам икада видео и чини је изузетно тешком за играње.
Лепа графика и цоол авиони и има невероватну причу
Papers Grade Please! Казуални ydu
Ова игра није баш мачки топ ваше баке. То је освежавајући преокрет у тој старој формули! Забавно је са различитим начинима отклањања непријатеља. Време које их је ухватило добро постављеним пуцњем из митраљеза или бацило бомбу од 500 кг на њих. Има и заиста лепу причу. Топло препоручујем да пробате!
Веома збуњен у кампањи, немам појма како би требало да функционише