Post by mosrawenpejen on Feb 5, 2022 9:13:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero obrana kralj ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero obrana kralj IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mnogi svi ▞▞▞
▞▞▞ Hero obrana kralj 2022 version ▞▞▞
Nekako bljutavo
vrlo dobro
ovo je vrlo lant re na vašem licu
Zabava i ovisnost
Bio je bolji prije nadogradnje. Sada su tornjevi vrlo slabe snage čak i nadograđeni. Definitivno smo se okrenuli potrebi za zamrzavanje robe u trgovini itd. Vrlo razočaravajuće
Volim to! ŽELIM da ima drugačije borce!
Dobra igra za igranje
Ovo je neugodno! Kako ću moći nadograditi svoje kule ako nam NE dajete dovoljno zlata nakon poraza? Zlato koje smo zaradili naravno. Misliti da je vaša nadogradnja koštala 2k za prvi pokušaj, a zatim 4k i više za sljedeću vještinu. Ozbiljno? I nakon svake završene faze dat ćete samo 1k+ zlata? Što!
Sjajno
Ugodan
ek nambar 😎🤗🤗🤗🤗🤗🤔🤗
1. Usporedba ostalih TD igara. Nije tako dobro. 2. Programeri su prestali raditi na ovoj igrici. Dobra igra Btw.
Dobra igra obrane tornja
Izvrsno
Puno je zabavnije od većine tower defence igara na početku. Preporučio sam probati.
Općenito je dobra igra....ali nemojte neke razine činiti preteškima
Igre su dobre da budem iskren, ali nedavno ažuriranje zakrpe je pokvarilo ravnotežu da je sada preteško. To je utjecalo na sve razine igre na promjene u htipoints danage itd. Taj sada sadržaj nekada više ne može. Zbog uništavanja ažuriranja stvari sam se promijenio na jednu zvjezdicu.
Sjajna td igra
Vau, to je nevjerojatno. Lijepa igra. Vip igra aa baba
Герой оборони короля Стратегії musk
dobro
Da li j...
Igra je dobra s puno značajki, ali morate previše mljeti da biste napredovali bez plaćanja nadogradnje.
Otključajte više heroja bez plaćanja novca
Герой оборони короля Стратегії wvp
Teška igra za igranje, ali zabavna 5 zvjezdica
Tako je dobro
Jako lijepa igra..sviđa mi se
Dat ću zvjezdicu ako popravite kašnjenje, možda dodate grafičku opciju ili nešto slično
پادشاه قهرمان پادشاه استراتژی cypc
Možete li napraviti gumb za resetiranje tornjeva koji je nadograđen u osnovno stanje, n tada možemo vratiti naš novac i korištene dijamante, razmotrite ovo, tq
Dobro
Samo igram sada, nemoj još sada ako će mi se kasnije svidjeti..
Ne ali dobra igra
Zašto se lvl heroja vraća na 1 kada započne novu fazu...
Герой оборони короля Стратегії musk
Dobre igre
My Talking Tom Santai gaa
Lijepo
Dobro do sada
moram kupiti dragulje ili ići nigdje
koncepcija igre je lijepa, ali efekti, tako old school kao gmizavci hodaju unatrag lol..
Lijepa i dobra igra. Jedva čekam novo ažuriranje.
Ova igra je tako uzbudljiva
Ažuriranja za tornjeve su jako skupa, a nagrade su male, a svaki nivo će postajati sve teži i teži, dosadna je igra i čini se da nikada neće završiti