Post by mosrawenpejen on Feb 5, 2022 8:55:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Autofire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Autofire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy glitch drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Mr Autofire 2022 version ▞▞▞
Nie som si istý, čo sa stalo, ale nemôžem presne hrať hru online. Kým som mohol, bola to celkom zábavná hra. Aj keď to vyzerá, že jediný spôsob, ako to teraz môžem použiť, je offline. Nie je to také zlé ako problém, ale neustále musím hrať od začiatku.
Mr Autofire Hərəkət nrni
7. októbra som napísal, že ťa dostali do nekonečnej reklamnej slučky a už by som nehral. Bol som idiot a hral som znova, hádajte, čo ma opäť dostalo do NEKONEČNEJ REKLAMNEJ SLUČKY. Kradnú čas a herné bonusy a nútia vás pozerať 75 reklám za nič. Skvelý SCAM chlapci, skvelý podvod.
Veľmi zábavná hra, ale ovládanie je nedbalé, príliš ďaleko na to, aby bolo možné ovládať smer pohybu pre skutočný pohyb. Hra je však zábavná, celkom fajn s automatickým mierením a streľbou
Nepodarená vykrádačka archera, ovladanie niekedy nereaguje
Mr Autofire Akční qsu
Dobrá rotácia na preliezačke podzemia. Prestrelka, aj keď je spočiatku dosť pomalá, môže byť skutočne komplikovaná, pretože nepriatelia sú silnejší a odomykáte ďalšie vylepšenia. Pohyb v hre môže byť po okrajoch trochu drsný, ale v žiadnom prípade nie je nehrateľný. Vylepšenia pôsobia pôsobivo a prinútia vás zvážiť určité kombinácie. Postup nepriateľov je dosť lineárny, jednoducho dostanú viac zdravia alebo viac nábojov. Prispôsobenie neexistuje, takže upgrady sú jediným skutočným pokrokom okrem úspechov.
Úžasne zábavná hra, ktorá by bola jednoduchou 5-hviezdičkovou hrou. Problémom číslo 1 sú náhodné skoky oneskorenia a nereagujúce ovládacie prvky, ktoré sa vyskytnú len raz za čas, ale prinútia ma plytvať energiou a zomrieť. #2 je nedostatok rovnováhy medzi zbraňami a vylepšeniami.
Potrebujete aspoň možnosť platenia, aby ste sa zbavili energetických požiadaviek. Budem odinštalovať. Získate iba 4 hry, kým miniete svoju energiu. V tejto hre by sa neoplatilo nič kupovať, pretože si ju môžete užiť len 20 minút v kuse. No tak, chlapci, tento energetický systém ničí inak skvelú hru. Prečo vôbec existuje, ak nemôžete zaplatiť aspoň za to, aby ste sa ho zbavili? Keby si mohol, už by si mal moje peniaze. Prečo to tam vôbec je??? 5 hviezdičiek bez energie.
Hra je naozaj zábavná, ale dal som jej jednu hviezdičku, pretože je to takmer nemožné.Hovorí sa, že každú úroveň je možné získať bez míňania skutočných peňazí, ale to nie je pravda. Hrám už asi 3 mesiace a nemôžem poraziť ani úroveň 3. Vylepšil som a upgradoval všetko na svojom chlapovi, ale neexistuje spôsob, ako to prekonať. AKTUALIZÁCIA Posunula som sa z 1 na 4 hviezdičky. Naozaj zlepšili hru a urobili ju menej náročnou. Aj keď je to stále náročné, v skutočnosti môžete napredovať hrou
Táto hra by bola úžasná, keby ste nemuseli míňať peniaze, len aby ste sa niekam dostali. Je nastavený tak, že ide len o veľký zisk. bola by to úžasná hra, len keby bola zmanipulovaná tak, aby zlyhala. Testoval som to aj pre vás všetkých, minul som zhruba 250 dolárov za posledného 1,5 mesiaca a dostal som sa len do 9. sveta, keby to tak nebolo, môžu to znieť ako veľa len asi 33% hry majú udalosti, hrady a nekonečné poschodia. Dostať sa k nim to všetko stálo navyše, nieto ich poraziť. Dontget
Má ešte niekto vážne problémy s ovládaním tejto hry!? Zakaždým, keď hrám túto hru, ovládacie prvky nikdy nefungujú správne. Nezabúdajte na obtiažnosť AI hry. Dúfam, že pri takých časoch odozvy tam nikto nebude míňať peniaze
Hra je celkom zábavná, ale musia sa zbaviť náhodných reklám, ktoré vám nedávajú žiadne odmeny. Rozhodnúť sa pozerať reklamu za odmeny je v poriadku, ale reklamy bez toho, aby ste niečo dostali, sú skľučujúce.
Dobrá hra, ale energetický systém je brzda. Vy opravíte, ja opravím recenziu. Tiež by ste mali byť schopní predávať materiály a pravidelne používať mince na získanie materiálu a predmetov. Tiež by ste mali byť schopní vymeniť desať materiálov za jednu položku. (samozrejme nepočítajúc dúhový materiál). Tiež chvíľu pracujte na tom, čo už v hre máte, a potom pokračujte vo vytváraní nových svetov, ako je tento.
Milujem ten koncept, niečo čerstvé, ku čomu sa stále vraciam. Zmes roguelike a bullet hell je niečo náročné, no zároveň príjemné. Avšak vidím, že to nebude trvať dlho, keď som sa na to obrúsila a dostala to všetko. Nájdite viac spôsobov, ako sa ku mne vracať, a možno pridám len tú 5. hviezdičku.
Keď som prvýkrát dostal túto hru, tak sa mi páčila, že keď mi dôjde energia (umožňuje vám spustiť ďalšie spustenie), hru som vymazal a preinštaloval, aby som mohol hrať znova. Predchádzajúce komentáre sú však správne a za zvýšenie úrovne zbraní musíte zaplatiť. Sezónna permanentka tiež trvá asi mesiac, takže za ďalšiu sezónu musíte platiť každý mesiac a pri obmedzených hrách naozaj nevidím hodnotu. Celkovo je to však super dobre navrhnutá a zábavná hra, ktorá nie je určená pre dlhodobých hráčov.
Zábavná hra .. očividne inšpirovaná Archerom, podobne ako mnohé iné, ale s výrazným jedinečným zvratom v podobe vertikálnej plošinovky, v ktorej sa veľa skáče, aby ste sa vyhli guľkám. Akcia je zábavná a náročná. AKTUALIZÁCIA 20.4.:. Stále by som chcel hrať hru, ale mám pocit, že už nikdy nedostanem dobré kombinácie dropov. Pridali veľa nových nových typov kvapiek, ktoré sú zaujímavé, ale väčšinou zbytočné. Chcem strieľať tony nábojov!! .. veľmi frustrujúce, že nikdy nedostanem dobré kvapky
Teraz nemôžem spustiť hru. Vypol som svoje zariadenie, reštartoval, odinštaloval/preinštaloval a potom sa zasekol pri načítaní okolo 53 %! Pred pár hodinami som to hral bez problémov. Čo sa deje s touto aplikáciou?!? *Aktualizácia, 28. apríla 2021 aplikácia opäť funguje ako zvyčajne. Problém bol vyriešený👍🏾
Mr Autofire ઍક્શન inv
"Bezpečnostná bublina" je vážne narušená - zapne sa, keď nie ste blízko, aby ste zasiahli, a nezapne sa, keď dôjde k zásahu. Prosím opraviť. Zistil som, že väčšina „modrých“ upgradov je celkom zbytočná, výnimku tvoria rýchle učenie a čas odrážky. Obchodník je totálny podvodník - nemôžete si nechať to, čo si kúpite. Zábavná hra, keď budete mať šťastie s upgradmi; ale sú príliš preriedené nevyžiadanými aktualizáciami. Blazii tiež chýbajú ohnivé strely, ktoré by mala mať - musíte ju upgradovať, aby ste ju dostali.
Úprimne som chcel túto hru mať rád, ale nemôžem. Akokoľvek je to zábavné, od začiatku je jasné, že ide o ptw a ptp. Keď hrám hru, skutočne by som ju chcel hrať. Používa rovnakú starú energiu na hranie schémy, ktorú používa väčšina ostatných, a je mi z toho zle.
Zábavná hra, ale v mnohých problémoch zaostáva. 1. VEĽMI brúsne. Vystreliť 100-krát do toho istého monštra nie je zábavné a spomaľuje to hru. To a položky sa aktualizujú tak pomalým tempom, že je to bolestivé. Môžete zaplatiť irl, aby ste získali viac mincí na vylepšenie vecí a vďaka hre máte pocit, že je to jediný spôsob. 2. Energia... 4 hry, kým nie ste vonku... naozaj? 3. Upgrady po zvýšení úrovne sú dosť slabé. 3 vylepšenia útoku po 3-násobnom zvýšení úrovne sa mi nezdajú ako by mali, čo nie je uspokojivé
Pridajte tlačidlo pre všetky malé súbory na stiahnutie alebo ich pridajte do aktualizácií, polovicu času nemožno hrať offline kvôli 7-10 MB na každú jednu možnosť hry!
Neznášam hry, ktoré sú pekelne zábavné, ale znemožňujú ich pokračovanie! Toto je jedna z týchto hier. Robiť rovnakú fázu znova a znova a znova je tak otupujúce
Mr Autofire Action reyo
Bola to zábavná hra.... Potom sa vývojári dostali do chamtivosti a zmenili všetko, takže za hranie musíte v podstate platiť. Túto hru už vôbec neodporúčam.
Docela zábava, bolo by pekné, keby to raz za čas rozdalo nejaké mince zadarmo, potom by to bolo päť hviezdičiek. Roztočte koleso alebo čo
Hra je veľmi zábavná. Hra má extrémny potenciál. Je tu však do očí bijúci problém s ťažkosťami. Náročnosť sa DRAMATICKY zvyšuje druhou a treťou mapou. Projektilov je príliš veľa a je takmer nemožné sa im vyhnúť. Väčšina ľudí nemá extrémne zručnosti potrebné na úspešné uhýbanie. Aby toho nebolo málo, ak máte na obrazovke príliš veľa nepriateľov a projektilov, snímková frekvencia klesá a tlačidlá nereagujú. A hra len zriedka ponúka výhody zbraní, ktoré skutočne pomáhajú.
Veľmi sa mi páči táto hra a hral som ju dosť málo. Bohužiaľ na mojom Moto power G ľavý palec stále zlyháva. Zhoršovalo sa to a teraz sa hra nedá hrať. Ak túto chybu nemáte, je to super zábava. Pád o jednu hviezdičku kvôli nehrateľnému stavu pre mňa, ale stále solídna hra pre tých, ktorí nemajú chyby.
Táto hra je skvelá, napriek tomu, že prekonanie určitých oblastí trvá niekoľko dní, zatiaľ je veľmi ťažké urobiť jedinú závadu, forma pixelového dokonalého superskoku na hrane v oblasti lávy, stretol som sa s tým náhodou, takže možno budete chcieť zistiť, ako to opraviť
Vývojári sa naozaj musia pozrieť na vyváženie hry. Je to vážne zlomené. Hráč pravidelne stráca kontrolu nad ľavou pákou, čo spôsobuje, že je zasiahnutý a zomrie. Zbrane sú tiež rozbité, rovnako ako poškodenie naklonením, ktoré hráč utrpí pri každej ďalšej úrovni. Hráč má k dispozícii pištoľ a laserovú pušku. Strojová pištoľ mala viac úrovní a poškodení na základe čísel, ktoré hra udelila, ale samopal sotva spôsobil nejaké poškodenie. Toto je určite chyba.
Ich hra je veľmi zábavná. Určite zabíja čas. Vylepšenie postáv trvá veľmi dlho. Sú veľmi orientovaní na peniaze a chcú, aby ste míňali veľa peňazí, no aká je to hra. Veľa rôznych udalostí a úrovní na hranie. Urcite odporucam
Stále milujem túto hru, ale musel som zmeniť recenziu, pretože vývojári sú stále chamtiví. Zvýšenie ceny nákupov v hre. Battle pass bol 7 dolárov, teraz 10,99 dolárov? Videl som ponuku na čierny piatok na „drahokamy“ (prémiová mena) za 124 dolárov?!? vážne? Minul som peniaze na túto hru len preto, že ma to tak baví a chcem ju podporiť, ale teraz je to šialené. Prosím, znížte ceny.
Mr Autofire Akční qsu
Skvelé jednoduché, trochu náročné, vždy odlišné v závislosti od rôznych vylepšení, ktoré získate počas hry. Malé reklamy, ale za pozeranie získavate vylepšenia, takže je to fér.
Považujem to za veľmi zábavný spôsob, ako nechať plynúť čas, keď čakám na obed. Naozaj sa mi páči, keď dostanem veľa vylepšení. Ale s energetickou vecou môže byť úhľadná maličkosť, ak nemôžete poraziť svet pri prvom spustení, ak stále máte energiu, buď sa v tomto kole respawnujete za cenu 5 energie s polovičným zdravím a možno aj s upgradom. podľa vášho výberu alebo len reštartujte beh, pričom jediným nákladom sú počiatočné náklady
A neviem, prečo bola odstránená moja recenzia o množstve útržkov, ktoré dostávate z predvolaní, ale to nebolo skvelé. Opravte svoju hru namiesto odstraňovania recenzií ľudí. Hra je p2w, čo je v poriadku, ale za to, za čo skutočne zaplatíte, nedostanete nič. Tak nestrácaj čas. Len brúsiť bojové prihrávky.
Táto hra bola naozaj zábavná, kým nedávna aktualizácia nezačala nekonečnú vežu platiť za výhru. Posledné 2 nové postavy sú prekonané, takže ak neminiete peniaze na drahokamy na ich odomknutie, neumiestníte sa ani medzi 20 najlepších v nekonečnej veži. Náročnosť hry mi vôbec nevadí, je náročná čo je dobré. Kvapky by mohli byť lepšie, ale zvyčajne sú stále slušné. Nekonečná veža je teraz nehrateľná bez ľadových a/alebo ohňových postáv.
"Definícia šialenstva je robiť to isté znova a znova a očakávať iný výsledok" tento citát by mal byť na obrazovke načítania, keď otvoríte hru. Bez ohľadu na to, koľkokrát sa o to pokúsite, v ťažších úrovniach nevyhráte bez dobrých výhod. Jeden problém...vývojári nastavili túto hru tak, aby ste nezískali dobré výhody. Nezáleží na tom, koľko brúsite a upgradujete, všetko závisí od výhod, ktoré získate počas hry. Má to byť náhodné žrebovanie, no nie je na tom nič náhodné
Zaujímavý nápad, zlá realizácia. Mali by ste zvážiť aktívne používanie fyzikálneho prvku. Neboli doslova žiadne. Aj dizajn pôsobí lacno. Existuje veľa lacných šablón, ktoré si môžete kúpiť.
Mr Autofire Action reyo
Celkovo celkom zábavná a očividne návyková hra. Ovládanie je dokonalé a niektoré úrovne sú dosť ťažké! Skvelý spôsob, ako stráviť nejaký čas.
Adventure Reborn: 스토리 게임 어드벤처 oqwr